BANI, LIBERTATE, OPORTUNITATE DE AFACERE PROPRIE, CARIERA DE SUCCES, fara stress !!!
 
 
 
 
Specialistii sunt in unanimitate de acord ca in urmatorii ani cele mai cautate vor fi produsele naturale pentru intretinerea sanatatii (extracte din plante, legume, minerale, etc.). Populatia Europei si a Americii este imbatranita si are probleme de sanatate din ce in ce mai mari, iar rezolvarea acestora (va fi adusa in loc de medicamentele sintetice) de produsele naturale!
 
Si cum vor fi distribuite aceste produse?
 
Specialistii sunt si in aceasta privinta de acord, si anume ca in prezent, ca si in viitor, cea mai buna metoda de distributie a unui produs este NETWORK MARKETING ( distributie in retea), metoda cunoscuta si sub numele de Multi Level Marketing (distributie pe mai multe nivele).
 
De ce?
 
Motivele sunt numeroase. Cele mai importante fiind urmatoarele:
 
 
  • poate fi eliminat numarul mare de intermediari, in felul acesta produsele de calitate se mentin la preturi rezonabile, pastrandu-se controlul integral asupra distributiei.
 
  • produsele pot fi introduse pe o piata noua fara a fi necesare investitii imense in reclama.
 
  • se construieste o retea de distributie fara a fi angajati mii de agenti comerciali.
 
  • cu alte cuvinte aceasta metoda de distributie este mai ieftina, mai rapida, mai sigura, mai eficienta decat oricare alta.
     
 
Dovezile sunt clare! In ultimii 5 ani nici un sector de activitate (nici macar internetul) nu s-a dezvoltat mai mult decat Network Marketing-ul, din punct de vedere economic.
Aceeasi opinie - exprimata la intalnirea D.S.A. (Direct Selling Asociation) o impartaseste si Bill Clinton, fostul presedinte al S.U.A.
 
   
 
Pentru detalii suplimentare privind acest domeniu va recomandam citirea cartii "Al treilea Val in Network Marketing" de Richard Poe (redactor-sef al revistei economice "Succes"), aparuta la editura Amaltea.
 
 
 
In consecinta, combinatia ideala pentru o afacere prospera in zilele noastre (luand in considerare tendintele economice) este o afacere cu produse naturale, cu distributie in sistem Network Marketing.
 
 
Astfel se pot obtine profituri foarte mari !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Google